Atatürk İlkokulu

Vizyon: Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik özelliklere sahip, okula bağlılık duygusu geliştirmiş,vatan ve millet sevgisi ile donatılmış; mutlu, özgüvenli, araştıran-sorgulayan, öğrenmeye ve yeniliklere açık, işbirliğine yatkın, çok yönlü ve aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Öğrencilerine,Öğretmenlerine,İdarecilerine Ve Hizmetli Personellerine Görevlerinde Başarılar Ve Mutluluklar Diliyoruz.

Saatler: 08:20-11:45 13:00-14:35
Yabancı Dil: Yabancı Dil